Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Πελίστρι και Αλόνσο για το μεγάλο μπαμ

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ προβάρει τα «πράσινα», με τον προπονητή του Τριφυλλιού να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόκτησή του.

Φακούντο Πελίστρι: Θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το αγαπημένο παιδί του Αλόνσο;

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του αποκτώντας τον Φακούντο Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ενισχύσει τις «πτέρυγές» του.

Το κλαμπ ασχολείται πάνω από δύο μήνες με την συγκεκριμένη περίπτωση, με την θετική της κατάληξη να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νεαρό παίκτη στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, όντας αυτός που τον καθιέρωσε στα ενδότερα της ομάδας.

Ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας μιας σπουδαίας μεταγραφής σαν αυτής, πιστώνεται στον προπονητή των «Πρασίνων» ο οποίος έκανε τα πάντα για να αποσπάσει το «ναι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr