Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο που υπογράφει ο Πελίστρι

Στον Παναθηναϊκό θα υπογράψει ο Φακούντο Πελίστρι!

Φακούντο Πελίστρι: Θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το αγαπημένο παιδί του Αλόνσο;

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο 23χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ αναμένεται λστην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει το “Manuto Sources”, o Παναθηναϊκός θα δώσει 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 2 περίπου θα είναι με την μορφή μπόνους.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει στον Πελίστρι ηγεμονικό συμβόλαιο, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Θυμίζουμε ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σιρά έγραψε πριν από μερικές ώρες πως ο 22χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ απέχει μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας πως στις διαπραγματεύσεις και στην πιθανή συμφωνία των δύο ομάδων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης (40%) του ποδοσφαιριστή, ενώ είχε προηγηθεί και το δημοσίευμα του SkySports, που έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr