Τσάρλι: «Ο Αλόνσο είναι ωραίος άντρας, φοβάμαι μην τον έχει καταραστεί καμία» (vid)
Ατάκες για τον Αλόνσο από τον Τσάρλι στην επιστροφή του στις εκπομπές μετά και την ολοκλήρωση και της πρώτης αγωνιστικής της Superleague.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Θα γίνει σίγουρα μια δυνατή μεταγραφή στα αριστερά, ένα 8άρι και θα δούμε αν θα αποκτηθεί ο Παναθηναϊκός.
Το πρόβλημα με την Τρίπολη δεν ήταν το ρόστερ. Το Τριφύλλι έχει το ρόστερ για να πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχει και θέμα νοοτροπίας. Κάποιες φορές με τους προπονητές τρελαίνομαι.
Αλόνσο, μια νίκη δεν πήρε στη Σεβίλλη, έχει μια παρατεταμένη γκίνια. Επειδή είναι ωραίος άντρας, φοβάμαι μην τον έχει καταραστεί καμία.
Μην έχει καψουρέψει καμιά και του ‘χει κάνει μάγια. Πολλές φορές, λέγοντας κάτι, το διώχνεις. Το λέω μήπως του διώξω τη γκίνια…»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»