Παναθηναϊκός: Τέσσερις μεταγραφάρες για να μην τα χάσει όλα!

Ο Αστέρας Τρίπολης «σόκαρε» το Τριφύλλι στην πρεμιέρα της φετινής Super League, με τους «Πράσινους» να μην είναι ουσιαστικοί σε κανένα διάστημα στο παιχνίδι γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Τέσσερις μεταγραφάρες για να μην τα χάσει όλα!

Για ακόμα ένα ματς φάνηκαν οι αδυναμίες που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ, με τις μεταγραφές να είναι επιτακτικές, τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θέλει δύο καλά εξτρέμ, έναν επιθετικό αντί του Αντράζ Σπόραρ, που εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει, ενώ η απόκτηση χαφ στο «8» αποτελεί μονόδρομο μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Τόνι Βιλένα.

Σοκαριστική γκέλα που οφείλει να… «ξυπνήσει» τους πάντες στο Τριφύλλι, με απώτερο σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση και το κλαμπ να γίνει και πάλι ικανό να κοντράρει όλες τις ομάδες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr