Καρπετόπουλος: «Ο Τερίμ ήξερε να κάνει αυτό που επιχείρησε ο Αλόνσο» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρέθεσε τις δικές του απόψεις για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα AKTOR.

Καρπετόπουλος: «Ο Τερίμ ήξερε να κάνει αυτό που επιχείρησε ο Αλόνσο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:

«Όντως έγιναν εννιά αλλαγές σε σχέση με το Άμστερνταμ, όμως, πέντε παίξανε στο ματς με τον Άγιαξ. Δεν είναι ένα πράγμα δραματικό, ότι εμφανίστηκαν εννιά παίκτες από το πουθενά. Η σύσταση της μεσαίας γραμμής ήταν κακή.

Ο Βιλένα, ο Ζέκα και ο Μαξίμοβιτς θα μπορούσαν να ήταν χρήσιμοι σε μια ειδική συνθήκη, αλλά όχι για ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας. Είναι παράξενο, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν 10άρια και να δώσουν ώθηση δημιουργική.

Αυτό έγινε, όχι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ήξερε τον Αστέρα, αλλά γιατί φοβήθηκε τη δυσκολία του παιχνιδιού λόγω της Πέμπτης. Σκέφτηκε να το κλείσει το παιχνίδι, να πάει το ματς να κριθεί στο γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αν συμβεί αυτό, το γκολ μπορεί να το δεχτείς εσύ.

Σκέψου ο ΠΑΟ έχει δύο ενέργειες του Βαγιαννίδη μετά το 0-1. Σε αυτό έχει την ευθύνη ο Αλόνσο. Άδειασε τη μεσαία γραμμή με τις αλλαγές που κάνει. Πήγε από τα τρία ανασταλτικά χαφ στο μόνο ο Αράο και όλοι οι άλλοι μπροστά. Αυτό μου θύμισε τον Τερίμ, αλλά ο Τερίμ ήξερε να το κάνει. Έδινε στην ομάδα του μια ένταση.

Η ομοιογένεια του Αστέρα μέτρησε. Ο Άνταμ θα γίνει ήρωας, φάτσα φοβερή, γκολ πολλά στην καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός να είναι υπό κατασκευή, όμως, υπάρχει πάντα το πρόβλημα με τις ελληνικές ομάδες που όταν τους λες μπράβο επειδή αποκλείστηκαν, το επόμενο παιχνίδι είναι συνήθως έτσι.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version