Πανούτσος: «Δεν υπάρχει βασική ενδεκάδα στον Παναθηναϊκό, πουλάει μπάλες ο Βιλένα» (vid)

Το σχόλιο του Αντώνη Πανούτσου για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα AKTOR.

Πανούτσος: «Δεν υπάρχει βασική ενδεκάδα στον Παναθηναϊκό, πουλάει μπάλες ο Βιλένα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην Αθλητική Κυριακή:

«Υπάρχει βασική ενδεκάδα στον Παναθηναϊκό με το νέο προπονητή; Αμφιβάλλω αν υπάρχει. Για μένα Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Μπακασέτας επιφυλάσσομαι. Ντραγκόφσκι. Για μένα βασικός είναι ο Αράο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν έχει διαμορφωθεί η ενδεκάδα.

Ακόμα και για τον Ίνγκασον, που τον θεωρώ από τα καλύτερα στόπερ τα τελευταία 10 χρόνια, είναι δική μου εκτίμηση. Ο Τσέριν είναι ο πιο γρήγορος στον άξονα. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην ταχύτητα στον άξονα. Δεν θα του λύσει το πρόβλημα ο Ζέκα.

Ο Βιλένα ”πουλάει” μπάλες. Από την άλλη μεριά, έχεις Τετέ-Βαγιαννίδη, είναι ένα καλό δίδυμο. Αν συγκρατηθεί ο Τετέ και κάνει κανένα overlap ο Βαγιαννίδης, θα κάνουν καλό ντουέτο. Από τα αριστερά χρειάζεται εξτρέμ, ο Μαξ δείχνει καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τον Μλαντένοβιτς.

Θέλει γρήγορο κέντρο, γρήγορος άξονας, ένας παίκτης που να είναι 6άρι και ένας 8άρι box to box. Φορ ο Ιωαννίδης είναι εξαιρετικός. Μπορεί να βασιστεί στη δεξιά του πλευρά. Για να ξέρεις ποιους έβαλε, δεν έβαλε ή έπρεπε να βάλει, πρέπει να είσαι στην προπόνηση.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr