Λαμπαδαρίου: «Δεν μπορεί να παρέμβει το VAR στο γκολ του Αστέρα» (vid)

Η Ελένη Λαμπαδαρίου έκανε ντεμπούτο στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ και ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις από το Παναθηναϊκός-Αστέρας AKTOR.

Λαμπαδαρίου: «Δεν μπορεί να παρέμβει το VAR στο γκολ του Αστέρα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μόνο Μπάλα»:

«Υπήρχε επίτευξη τέρματος από τον Παναθηναϊκό (σ.σ Τετέ). Πρέπει να εμπιστευόμαστε τους Έλληνες διαιτητές, κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σωστά μπήκαν οι γραμμές.

Στην περίπτωση του Ζέκα πρέπει να δει τέσσερα κριτήρια ο διαιτητής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σωστά δόθηκε η κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος είναι παλιός διαιτητής και ελίτ στην κατηγορία. 

Δεν μου έχει τύχει να μη μου δώσει χέρι ποδοσφαιριστής. Ήταν μια απόφαση της ομάδας αυτό. Δεν προβλέπεται κάποια τιμωρία.

Όταν κατά την εκτέλεση του φάουλ υπάρχουν στο τοίχος πάνω από τρία άτομα, ο αντίπαλος πρέπει να βρίσκεται ένα μέτρο από το τοίχος. Αν υπάρχει αυτή η παράβαση, δεν υπάρχει επανάληψη, αλλά έμμεσο.

Ο διαιτητής έπρεπε να δώσει έμμεσο. Δεν μπορεί να παρέμβει το VAR σε αυτή τη φάση.

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για τη γραμμή στο γκολ του Ρεγκίς (σ.σ το δεύτερο). Ακυρώθηκε σωστά το γκολ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr