Άρης Γάτας: «Υπάρχει δυσαρέσκεια...» - Τι είπε για Πελίστρι και Βάργκας (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Άρης Γάτας: «Υπάρχει δυσαρέσκεια...» - Τι είπε για Πελίστρι και Βάργκας (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην «Αθλητική Κυριακή»:

«Καταρχήν, οι άνθρωποι του Αστέρα ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Ο Παναθηναϊκός στον αγώνα έκανε όλες κι όλες δύο ευκαιρίες.

Πριν από λίγα λεπτά, ο Αλόνσο τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα. Θέμα Πελίστρι, δημιουργήθηκε μια αίσθηση από το Tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο με 25 εκατ. ακόλουθους στο Instagram.

Δεν υπάρχει θέμα Πελίστρι στον Παναθηναϊκό. Ούτε θέμα Βάργκας. Δεν είναι οι παίκτες αυτοί που ο Παναθηναϊκός στοχεύει. Τις επόμενες ώρες είναι πιθανό να φύγει ο Σπόραρ. Μέσα στις επόμενες 12 μέρες θα γίνουν οι κινήσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, αλλά και που θα αποχωρήσουν. Υπάρχει δυσαρέσκεια.

Ο Αλόνσο πήρε όλους τους παίκτες στην Ολλανδία για να προετοιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές που θα έπαιζαν με τον Αστέρα. Ήταν μια διαδικασία για να ετοιμάσει τους παίκτες, αλλά οι εννιά αλλαγές δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε το τρίποντο.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr