All in για Βάργκας ο Παναθηναϊκός - Τα ποσά πώλησης

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το … μπαμ για την απόκτηση του Ρούμπεν Βάργκας.

All in για Βάργκας ο Παναθηναϊκός - Τα ποσά πώλησης

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι πράσινοι βγήκαν σημείο επαφής με τους Γερμανούς για την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς Ελβετού εξτρέμ που αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού.

Ο άσος της Άουγκσμπουργκ, που έκανε θραύση στο πρόσφατο Euro, έχει ξεχωρίσει εδώ και πολύ καιρό στην πράσινη λίστα των αριστερών εξτρέμ και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού για τα «φτερά» της επίθεσής του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το πρώτο και δυσκολότερο βήμα για την απόκτησή του.

Βρήκε σημείο επαφής στις διαπραγματεύσεις του με τη γερμανική ομάδα για την αγορά του Ελβετού ποδοσφαιριστή και περιμένει την απάντηση του Βάργκας στην πλουσιοπάροχη προσφορά τετραετούς διάρκειας που του έγινε.

Ο Βάργκας είναι διστακτικός για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα και η καλύτερη οικονομική πρόταση που έχει στα χέρια του είναι του Παναθηναϊκού, μακράν της δεύτερης.

Ως εκ τούτου το σκέφτεται σοβαρά και μέσα στην εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr