Ασίστ από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, νίκη με buzzer beater για την Ταγιέρες (vid)
Από σέντρα του Παλάσιος η Ταγιέρες «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια για το 1-1 με τη νίκη να έρχεται τελικά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για τους γηπεδούχους.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έμεινε εκτός με τη Ρίβερ Πλέιτ και πήρε την ευκαιρία του στον εντός έδρας αγώνα με την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.
Την ευκαιρία αυτήν, την αξιοποίησε ο «Τούκου», καθώς ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο καταγράφοντας και την πρώτη του ασίστ.
Στο 75′ ο Παλάσιος σέντραρε εκπληκτικά στον Μπαρτιτσιότο, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Ταγιέρες. Η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις με τέρμα του Χουάν Ροντρίγκες. Για τους φιλοξενούμενους ο Ρίος είχε ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση.
Με λίγη τύχη ο άλλοτε «άσος» του Τριφυλλιού θα μπορούσε να είχε μοιράσει νωρίτερα ασίστ, αλλά παρατηρήθηκε οριακά σε θέση οφσάιντ.
Δείτε τα στιγμιότυπα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποφάσεις για Χολμς: «Ίσως βλέπει τα ματς από την άκρη του πάγκου ή την εξέδρα»
- Υπογραφές... άμεσα: Πώς ο Κοτσόλης «έδεσε» τον Κάτρη στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, παραμονή Ρενάτο: Ο δανεισμός, η στάση της Παρί και οι απολαβές
- Η ανατροπή του Ταμπόρδα: Γιατί δεν έπαιζε, πώς αποφασίστηκε η παραμονή, το τηλέφωνο του Ρότσα
- Ο Μαξίμοβιτς έριξε γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό - Η στάση Μπενίτεθ, Κορόνα