Ασίστ από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, νίκη με buzzer beater για την Ταγιέρες (vid)
Από σέντρα του Παλάσιος η Ταγιέρες «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια για το 1-1 με τη νίκη να έρχεται τελικά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για τους γηπεδούχους.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έμεινε εκτός με τη Ρίβερ Πλέιτ και πήρε την ευκαιρία του στον εντός έδρας αγώνα με την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.
Την ευκαιρία αυτήν, την αξιοποίησε ο «Τούκου», καθώς ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο καταγράφοντας και την πρώτη του ασίστ.
Στο 75′ ο Παλάσιος σέντραρε εκπληκτικά στον Μπαρτιτσιότο, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Ταγιέρες. Η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις με τέρμα του Χουάν Ροντρίγκες. Για τους φιλοξενούμενους ο Ρίος είχε ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση.
Με λίγη τύχη ο άλλοτε «άσος» του Τριφυλλιού θα μπορούσε να είχε μοιράσει νωρίτερα ασίστ, αλλά παρατηρήθηκε οριακά σε θέση οφσάιντ.
Δείτε τα στιγμιότυπα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Περιμένω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για Φρουκ»
- Παναθηναϊκός, Κύπελλο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα γίνουν τα ματς, οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Άρης 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Νόα Άλεν ο Παναθηναϊκός»
- Ποιος είναι ο Ιάσωνας Νεμπής που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού