Βαρδής: «Αν και Ολυμπιακός ήθελα να προκριθεί ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ από την Ευρώπη και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Superleague.

Βαρδής: «Αν και Ολυμπιακός ήθελα να προκριθεί ο Παναθηναϊκός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο sportdog.gr:

«Οι καλοκαιρινές συναυλίες τρέχουν, είμαστε στα μέσα Αυγούστου. Ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Το είδαμε αυτό. Γίνονται προσθήκες ακόμα στις ομάδες, η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα κάποιες μέρες. Όλες οι ομάδες και η δική μου, ο Ολυμπιακός, έχουν δυναμώσει.

Να δώσω μια ευχή να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σαν το περσινό που ήταν εξαιρετικό, με αγωνία ως το τέλος, με ωραίους αγώνες. Δυστυχώς η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός πρόωρα δεν τα κατάφεραν.

Θέλουν πίστωση χρόνου και οι προπονητές. Χρειάζεται δέσιμο μια ομάδα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ ήταν άτυχη με τη Νόα και στα δύο παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ άτυχος στα πέναλτι με τον Άγιαξ. Ο Ολυμπιακός, ευτυχώς, δεν χρειάζεται να δώσει παιχνίδια και η ομάδα θα είναι ξεκούραστη. Αυτά.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr