Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ σε σχέση με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό
Το πρωτάθλημα της Super League κάνει πρεμιέρα σήμερα και αξίζει να δούμε την χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ του Παναθηναϊκού σε σχέση με αυτό του ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού.
Η χρηματιστηριακή αξία βγαίνει καθαρά αθροιστικά βάσει της αξίας των ποδοσφαιριστών. Κανονικά θα έπρεπε να μετρούν κι άλλα κόστη, ωστόσο δεν υπάρχει εικόνα από λειτουργικά, μισθολόγιο στελεχών και εργαζομένων, έξοδα ανάπτυξης κλπ.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, καθώς διαθέτει το ακριβότερο ρόστερ του πρωταθλήματος το οποίο κυμαίνεται στα 100.250.000 ευρώ.
Στη δεύτερη είναι ο Παναθηναϊκός με χρηματιστηριακή αξία τα 85.450.000 ευρώ, στην τρίτη ο Ολυμπιακός με 77.650.000 και τέταρτη πιο ακριβή ομάδα είναι η ΑΕΚ με 74.100.000 ευρώ.
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Διπλό «μήνυμα» Αταμάν, ποιοι... κόπηκαν με Μπασκόνια
- Αταμάν: Με ατάκες για Τολιόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Παναθηναϊκός: Σπάνια κίνηση από τον Αταμάν στην αλλαγή του Τολιόπουλου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 93-74
- Συγκλονιστικός Τολιόπουλος! Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια