Αμούτζας - Μπρεάζου: Είδαν μαζί τον Παναθηναϊκό - Βούτηξε στην πισίνα μετά το γκολ ο ηθοποιός! (vid)

Θύρα 13… έκανε το σπίτι του ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος παρακολούθησε το Άγιαξ-Παναθηναϊκός μαζί με την τραγουδίστρια, Τάνια Μπρεάζου.

Αμούτζας - Μπρεάζου: Είδαν μαζί τον Παναθηναϊκό - Βούτηξε στην πισίνα μετά το γκολ ο ηθοποιός! (vid)

Ο «πράσινος» ηθοποιός έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα με την αντίδρασή του μετά το 0-1 του Τετέ μέσα στο Άμστερνταμ εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Τάνια Μπρεάζου, εκείνος ανέβηκε πάνω στον καναπέ του σαλονιού και τραγούδησε γνωστό σύνθημα της εξέδρας του Τριφυλλιού.

Μετά την επίτευξη του 1-0 από τον Τετέ, ο Γιώργος Αμούτζας τήρησε την υπόσχεσή του και βούτηξε στην πισίνα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Όμορφες στιγμές τον Δεκαπενταύγουστο», σημείωσε η ανερχόμενη τραγουδίστρια με τον… Νικηφόρο από το «Σασμό» στο προσκήνιο. «Δεν είστε έτοιμοι για αυτό, είπε θα βουτήξει στην πισίνα. Το είπε και το έκανε!», σχολίασε σε επόμενο «στόρι».

Το ζευγάρι ήρθε κοντά μέσα από το παιχνίδι «Just 2 of Us».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr