Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η ώρα του Μαξ!

Το ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενδέχεται να κάνει ο Φίλιπ Μαξ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα AKTOR.

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η ώρα του Μαξ!

Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού στον Παναθηναϊκό, πλην του Μπάλντοκ (και του Σπόραρ που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σκέφτεται πολλές αλλαγές για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτω από τα δοκάρια λογικά, θα αγωνιστεί ο Λοντίγκιν, στην άμυνα θα παραμείνει ο Ίνγκασον. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο νεοφερμένος, Μαξ ενώ από τα δεξιά ο Βαγιαννίδης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει έκπληξη με τον Ζέκα, ο οποίος είχε καλή απόδοση στον αγώνα με τον Άγιαξ. Πάντα υπολογίσιμος για την 11άδα παρουσιάζεται και ο Μαξίμοβιτς που ενίσχυσε σημαντικά τη μεσαία γραμμή των πρασίνων στο Άμστερνταμ.

Στα εξτρέμ περισσότερο χρόνο διεκδικεί ο Τετέ. Φαβορί για την επίθεση παρουσιάζεται ο Ιωαννίδης προκειμένου να βρει περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr