Ραπτόπουλος: «Βαρύς ο Ιωαννίδης, πουλήστε τον - Δεν είδα κανένα πέναλτι» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού μέσα στο Άμστερνταμ και αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρέπει να κάνει στο ρόστερ το Τριφύλλι.

Ραπτόπουλος: «Βαρύς ο Ιωαννίδης, πουλήστε τον - Δεν είδα κανένα πέναλτι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Για ένα πέναλτι στα 40 δε μου λέει τίποτα ότι αποκλείστηκε. Θα μου πεις ότι το αποτέλεσμα μετράει. Απέναντι σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, έτοιμη, ποιοτική, γρήγορη, αφελή βέβαια, ο Παναθηναϊκός έπαιξε στα ίσια.

Ο Άγιαξ πήγε να το πάει συντηρητικά το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στα πρώτα 20-25′ με εκπληκτικό τον Αράο. Η τριάδα στα χαφ δεν μπορεί να σταθεί 90 ή 120′ απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν μπορεί ο Μπακασέτας πάνω από μισή ώρα να αντέξει έναν τέτοιο ρυθμό.

Η 4άδα πίσω ήταν φανταστική. Και ο Κώτσιρας πήγε καλά. Τρώγονται ο Μαντσίνι με τον Τζούρισιτς στις πλευρές. Ο μεγάλος μπελάς ήταν ο Μπακασέτας και ο Ιωαννίδης. Ο Ιωαννίδης ήταν βαρύς, έπαιξε με την πλάτη, ζήτησε ένα πέναλτι από την αργοπορία του, δεν ήταν κανένα πέναλτι. Μπήκε ο Γερεμέγεφ στα 9άρια, όλα αυτά που έκανε ο Ιωαννίδης σε ριπλέι σήμερα, τα έκανε με πιο ανάλαφρα βήματα ο Γερεμέγεφ.

Ο Μπακασέτας δε γίνεται στα 120′ να περιμένουμε να μας κάνει σουτ. Ο Μπακασέτας είναι μπελάς για ένα σοβαρό Παναθηναϊκό. Στο 5′ τρώει κάρτα. Δεν έρχεται στα μαρκαρίσματα, φοβάται. Ό,τι πρόβλημα υπήρξε στον άξονα, προερχόταν από αυτόν.

Ο Ζέκα μπήκε στο λίμπερο στα χαφ με τον Μαξίμοβιτς που έδειξε ηγετικά στοιχεία. Ο Μαξίμοβιτς θα παίξει μεγάλη μπάλα στον Παναθηναϊκό με τον Αράο μαζί. Προτιμώ Αράο, Τσέριν, Μαξίμοβιτς και τον Μπακασέτα να «φάει» τον Μαντσίνι, να γίνει ένας ψιλορόμβος.

Με αυτή τη διάταξη, ο Παναθηναϊκός δεν έφαγε καμία επίθεση. Ήταν συγκλονιστικό το κέντρο, ακόμα και ο Βιλένα βοήθησε. Η 3άδα ήταν αξιοπρόσεκτη και θα πρέπει να προβληματιστεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Τετέ δεν πρέπει να παίζει από τα αριστερά και να παίρνει τις κούρσες από τα δεξιά. Δεν έχει τόση μεγάλη τέχνη. Τον προτιμώ από τα δεξιά. Ο Άγιαξ δεν με ικανοποίησε, άλλαξε τρεις φορές σέντερ φορ. Ο Γερεμέγεφ από τον Άκπομ ήταν καλύτερος. Ο Τραορέ κλείστηκε από τους Γεντβάι και Ίνγκασον. Αν ήμουν Άγιαξ, θα ήμουν απογοητευμένος.

Αν εξαιρέσεις τον Χέντερσον που είναι βαρύ χαρτί, οι Φιτζ-τζιμ και Τέιλερ δεν είναι για το επίπεδο του Άγιαξ. Ο Φορμπς και ο Γκοντς μου άρεσαν. Παλευόταν ο Άγιαξ, ήταν ευκαιρία σήμερα να τον αποκλείσει. Το μέγα πρόβλημα είναι αν θα πουληθεί ο Ιωαννίδης. Δώστε τον.

Μια χαρά στέκεται ο Γερεμέγεφ βασικός, πάρτε και έναν ακόμα. Πάρτε και ένα παικταρά στυλ Μαξίμοβιτς πιο επιθετικό και στείλτε τον Μπακασέτα στον πάγκο, βάλτε τον στο 70-75′ μπας και κάνει κανένα σουτ. Βάλτε βασικό τον Γερεμέγεφ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr