Αρης Γάτας: «Αναβαθμίστηκε το ρόστερ - Όχι κατάρες και αφορισμούς»

Ο δημοσιογράφος, Άρης Γάτας μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ στο UEFA Europa League αναφέρθηκε για το παιχνίδι αλλά και για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα.

Αρης Γάτας: «Τα νέα δεδομένα με Παναθηναϊκό και Σάρι - Ποιο το Plan B» (vid)

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Άγιαξ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Europa League, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε και έχει ένα ακόμα «match ball», προκειμένου να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα ο Άρης Γάτας μετά την ήττα του Τριφυλλιού παρέθεσε σε δική του ανάρτηση στο facebook το σχόλιό του αναφορικά με την ομάδα, τον Ντιέγκο Αλόνσο και τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο κόσμος του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε μετά από 28 χρόνια τον Άγιαξ στο σπίτι του αλλά δεν έφτασε τελικά η νίκη για να πάρει τον πρόκριση.ΗΡΕΜΙΑ και ΠΙΣΤΗ θέλει η ομάδα γιατί έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά το ρόστερ της και όχι αναθέματα,κατάρες και αφορισμούς.Θετική ενέργεια και στήριξη θέλουν οι παίκτες για να πετύχουν τους στόχους τους,διαφορετικά το οικοδόμημα θα βρίσκεται συνεχώς υπο αμφισβήτηση.Ο Αλόνσο δείχνει δείγματα σπουδαίου προπονητή και αυτή είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για την συνέχεια.

Δείτε την ανάρτηση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr