Επική αντίδραση: Το σπριντ του Αλόνσο στο γκολ του Τετέ (vid)

Ο Παναθηναϊκός αν και έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ με αποτέλεσμα ν’ αποκλειστεί από το Europa League.

Αλόνσο: «Αυτή είναι η σωστή λέξη για σήμερα...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός χθες βράδυ στην Ολλανδία έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να επαναλάβει έναν δεύτερο άθλο, ακριβώς έναν χρόνο μετά από τον πρώτο. Τότε ήταν στη Μασσαλία και στο «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ, τώρα ήταν στο Άμστερνταμ και στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Οι πράσινοι όμως παρά την προσπάθεια που έκαναν, δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο τέλος και σίγουρα η γεύση που τους αφήνει το αποτέλεσμα είναι πικρή, διότι στη διαδικασία των πέναλτι που κρίθηκαν τα πάντα, όλα μπορούσαν να συμβούν.

Από εκεί και πέρα στη διάρκεια του αγώνα ο Τετέ έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο σπουδαία μεταγραφή είναι, καθώς από τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλη πνοή στους πράσινους και τους έκανε πολύ καλύτερους και επικίνδυνους στον επιθετικό τομέα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση του 1-0 από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έστειλε το ματς στην παράταση, ο Ντιέγκο Αλόνσο στη διάρκεια των πανηγυρισμών, έφυγε από τον πάγκο του Τριφυλλιού κάνοντας… ένα επικό σπριντ πως το κόρνερ του τέρματος που βρισκόταν ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Το βίντεο με την αντίδραση του Ουρουγουανού τεχνικού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr