Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Αλόνσο έχει... ονοματεπώνυμο!

Το Τριφύλλι πήρε διπλό μέσα στην ιστορική «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» παίζοντας ποδόσφαιρο με συνολικά θετικό πρόσημο, δείγμα της δουλειάς του Ουρουγουανού τεχνικού.

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Αλόνσο έχει... ονοματεπώνυμο!

Παρά τον αποκλεισμό, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν ενθαρρυντική και πρέπει το οικοδόμημα να στηριχθεί με καίριες προσθήκες σε ορισμένες θέσεις, αφού είναι εμφανής η δουλειά που κάνει ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει «αναστήσει» και τον Φίλιπ Τζούρισιτς, παρουσιάζει μία ομάδα που ψάχνει το κάθετο ποδόσφαιρο και έχει προοπτικές να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε αυτό το κομμάτι.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια εσωτερική μεταγραφή η οποία «λύνει» τα χέρια του 49χρονου τεχνικού που έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή που να διαθέτει χαρακτηριστικά όπως αυτά του Σέρβου.

Μένει να δούμε, λοιπόν, την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι και πως θα ανταπεξέλθει στις μονομαχίες κόντρα στην Λανς για την πρόκριση στο League Stage του Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr