Παναθηναϊκός: Έφερε τα... πάνω - κάτω ο Τετέ στο Άμστερνταμ

Τι να πεις κανείς για τον Βραζιλιάνο; Μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και χάρισε μια σπουδαία νίκη στο Τριφύλλι που το οδήγησε στην παράταση και εν συνεχεία στη διαδικασία των πέναλτι.

Παναθηναϊκός: Έφερε τα... πάνω - κάτω ο Τετέ στο Άμστερνταμ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην προκρίθηκε μετά από την συναρπαστική διαδικασία των πέναλτι των 34 εκτελέσεων, αλλά τα εύσημα στον Τετέ είναι μονόδρομος.

Έφτασε η μπάλα στα πόδια του εντός περιοχής, μετά από δύο κόντρες (στον Βιλένα και στον ίδιο), και τη… μισή φάση την έκανε γκολ.

Αναστάτωσε την άμυνα των Ολλανδών, οι οποίοι από κάποια στιγμή και μετά δεν ήξεραν τι να περιμένουν από τους «Πράσινους».

Και εκεί που όλα οδηγούσαν σε ένα… νωθρό 0-0, ο Βραζιλιάνος έφερε περαιτέρω σύγχυση τους παίκτες του Άγιαξ, χαλώντας το πλάνο τους και χάρισε στον… Panathinaikos ένα ακόμη σπουδαίο ευρωπαϊκό διπλό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr