Άρης Γάτας: Οι υποδομές του Αγιαξ, η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ και η... οργή!

Ο Άρης Γάτας βρίσκεται στην Ολλανδία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίζεται κόντρα στον Άγιαξ με τον γνωστό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα.

Γάτας: «Δεν αποκλείω αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό!» (vid)

Ο Άρης Γάτας βρίσκεται στο Άμστερνταμ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα δώσει τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ κόντρα στον Άγιαξ απόψε το βράδυ και θέλει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα playoffs του UEFA Europa League.

Από εκεί και πέρα ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ορισμένα πράγματα με αφορμή το ταξίδι του στην Ολλανδία και στο γήπεδο του «Αίαντα» συγκρίνοντας κάποιες καταστάσεις και με τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ο Άγιαξ είναι τεράστια ομάδα,σε όλα τα επίπεδα, από τις μεγαλύτερες στον πλανήτη,ισχυρό εκτόπισμα η φανέλα του,με ένα γήπεδο στολίδι που όμοιο του δύσκολα συναντάς.Επισκέφτηκα και άλλες φορές την Αρένα αλλά κάθε φορά μοιάζει σαν να βελτιώνονται προς το καλύτερο.Γυαλίζουν το προϊόν τους και το προβάλουν,στηρίζονται στην καινοτομία και βλέπουν μπροστά, πάει δεν πάει καλά η ομάδα τους αγωνιστικά.Έχουν μια κουλτούρα που στο τέλος της ημέρας πάντα σου δίνει και κερδίζεις γιατί επενδύουν στο προφανές.Το βράδυ θα τους βρούμε ξανά απέναντι μας, στο σπίτι τους…Την ίδια ώρα που αρκετοί φωνάζουν γιατί ο Παναθηναϊκός έφυγε από το κουφάρι της Λεωφόρου και πήγε στο υποφερτό ΟΑΚΑ θα έχουν και απαίτηση να κατατροπώσει η ομάδα τον Άγιαξ που είναι χρόνια μπροστά σε υποδομές και όχι μόνο.Αν δεν το κάνει μάλιστα θα αρχίσει πάλι το ανάθεμα και η οργή.Το δέντρο το βλέπουμε, το δάσος όμως χάνεται».

Δείτε την ανάρτηση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr