Άγιαξ - Παναθηναϊκός: Οι 3 κρυφοί... «άσσοι» στο μανίκι του Αλόνσο!

Το Τριφύλλι κοντράρεται με τον «Αίαντα», απόψε (15/08, 21:15) για την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa League.

Παναθηναϊκός: Το ρίσκο που θα πάρει ο Αλόνσο μέσα στο «κάστρο» του Άγιαξ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού πιστεύουν πολύ στην πρόκριση του Παναθηναϊκού μέσα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και για αυτό το λόγο θα τα δώσουν όλα για την απόλυτη ανατροπή.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ετοιμάζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί το Τριφύλλι στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ.

Θέλει να βάλει στο βασικό σχήμα τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ πιθανόν είναι να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και οι Τετέ και Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, ο 49χρονος προπονητής θέλει οι παίκτες του να πάρουν περισσότερα ρίσκα μέσα στο γήπεδο πιέζοντας πιο πολύ στο παιχνίδι, με απώτερο σκοπό να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr