Άγιαξ - Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρο το μήνυμα στα ενδότερα της ομάδας

Το Τριφύλλι δίνει απόψε (15/08, 21:15) την κρίσιμη ρεβάνς κόντρα στον «Αίαντα» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa League.

Παναθηναϊκός: Το ρίσκο που θα πάρει ο Αλόνσο μέσα στο «κάστρο» του Άγιαξ

Αν και τη δεδομένη στιγμή, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, η αρμάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζεται να τα δώσει όλα για να «αρπάξει» την πρόκριση στα Play-off του UEFA Europa League από τον Άγιαξ.

Ξεκάθαρο είναι και το μήνυμα στα ενδότερα της ομάδας, αφού σύσσωμοι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πιστεύουν τους παίκτες και τον Ουρουγουανό τεχνικό, δηλαδή ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το εισιτήριο μέσα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Σε λίγες ώρες, λοιπόν, θα ξέρουμε αν οι «Πράσινοι» θα συνεχίσουν στη δεύτερη κορυφαία, εν τάξει, διοργάνωση της Ευρώπης ή αν θα παλέψουν για μια θέση στο League Stage του Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr