Ο Γέντβαϊ δεν γνώριζε για την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Άμστερνταμ (vid)
Αδιάβαστος «πιάστηκε» ο Τιν Γέντβαι, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε για το «διπλό» του Παναθηναϊκού μέσα στο Άμστερνταμ το 1996 στα ημιτελικά του Champions League.
Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Κροάτης στόπερ δεν ήξερε για την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ πριν από 28 χρόνια στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Δε νοείται οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να μη γνωρίζουν πού βρίσκονται και για ποια ομάδα αγωνίζονται.
Δε νοείται να μη γνωρίζουν ποια ευθύνη σηκώνουν στους ώμους τους εν έτη 2024.
Κι άπαξ και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν ορισμένα ιστορικά στοιχεία της ομάδας, ευθύνη φέρουν και οι άνθρωποι που «τρέχουν» το σύλλογο που δεν έκαναν μαθήματα… ιστορίας!
Στη Σ.Τ του αγώνα με τον Άγιαξ ο Γέντβαι πέτυχε «αυτογκόλ» στις δηλώσεις του σε ερώτηση «αν οι νεότεροι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν για το διπλό του Παναθηναϊκού με τον Βαζέχα μέσα στο Άμστερνταμ». Ποια ήταν η απάντηση; «Όχι, δεν το γνώριζα!».
Δείτε το στιγμιότυπο στο 5:46:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»