Ο Γέντβαϊ δεν γνώριζε για την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Άμστερνταμ (vid)

Αδιάβαστος «πιάστηκε» ο Τιν Γέντβαι, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε για το «διπλό» του Παναθηναϊκού μέσα στο Άμστερνταμ το 1996 στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Γέντβαϊ δεν γνώριζε για την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Άμστερνταμ (vid)

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Κροάτης στόπερ δεν ήξερε για την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ πριν από 28 χρόνια στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δε νοείται οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να μη γνωρίζουν πού βρίσκονται και για ποια ομάδα αγωνίζονται.

Δε νοείται να μη γνωρίζουν ποια ευθύνη σηκώνουν στους ώμους τους εν έτη 2024.

Κι άπαξ και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν ορισμένα ιστορικά στοιχεία της ομάδας, ευθύνη φέρουν και οι άνθρωποι που «τρέχουν» το σύλλογο που δεν έκαναν μαθήματα… ιστορίας!

Στη Σ.Τ του αγώνα με τον Άγιαξ ο Γέντβαι πέτυχε «αυτογκόλ» στις δηλώσεις του σε ερώτηση «αν οι νεότεροι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν για το διπλό του Παναθηναϊκού με τον Βαζέχα μέσα στο Άμστερνταμ». Ποια ήταν η απάντηση; «Όχι, δεν το γνώριζα!».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 5:46:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr