Διευθυντής Γαλατασαράι: «Δεν βρισκόμαστε στο στάδιο να δώσουμε τον Ακτούρκογλου» (vid)

Ο Τσενκ Εργκούν απάντησε σε διάφορα μεταγραφικά ζητήματα της Γαλατασαράι και φυσικά πήρε θέση για την κατάσταση με τον Κερέμ Ακτούρκογλου.

Διευθυντής Γαλατασαράι: «Δεν βρισκόμαστε στο στάδιο να δώσουμε τον Ακτούρκογλου» (vid)

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η Γαλατασαράι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια, θέλουμε να ράψουμε τον πέμπτο αστέρι μας με την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος.

Ανανεώσαμε τον προπονητή μας, Οκάν Μπορούκ για τα επόμενα δύο χρόνια, δεν χάσαμε κανέναν βασικό ποδοσφαιριστή μας από την ενδεκάδα. Ξεκινάμε το φετινό πρωτάθλημα με πολλές ελπίδες.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ένα παιχνίδι πλέι οφ για το Champions League. Θέλουμε να προχωρήσουμε, αλλά μας συγκρατούν κάποιες συκοφαντίες. Δουλεύω στο σύλλογο από το 2006, προσπαθώ να εκπληρώσω το καθήκον μου. 

Ο Ζαχά είχε αίτημα να αποχωρήσει από την ομάδα. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Αντίστοιχη είναι η περίπτωση και του Κεν. Υπήρξε ενδιαφερόμενη ομάδα, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν επιθύμησε να προχωρήσει στη μεταγραφή του. Δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη πάνω στο θέμα.

Υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Ακτούρκογλου, ο οποίος είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και για τη Γαλατασαράι και για την Εθνική Τουρκίας. Μας ενημέρωσε πως είναι ανοικτός να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Συμφωνήσαμε πως αν βρεθεί η κατάλληλη προσφορά για εκείνον και για εμάς, θα την αξιολογήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν βρισκόμαστε στο στάδιο για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr