Μπέργκχαους: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από τον Βιλένα» (vid)

Ο Στίβεν Μπέργκχαους αποκάλυψε πως θα μείνει και φέτος στον Άγιαξ, ενώ αναφέρθηκε και στην επανένωσή του με τον Τόνι Βιλένα.

Μπέργκχαους: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από τον Βιλένα» (vid)

Ο σκόρερ του Άγιαξ στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό προσέφερε χαρά στους φιλάθλους της ομάδας καθώς επιβεβαίωσε πως θα αγωνιστεί και τη σεζόν 2024-2025 στα χρώματα του «Αίαντα».

«Έχουν γίνει ήδη οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου μου. Αυτές θα συνεχιστούν στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Θα μείνω στον Άγιαξ σίγουρα μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου (σ.σ το μεταγραφικό deadline στην Ολλανδία). Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ήσυχο για μένα. Ξέρω που βρίσκομαι. Αφού κλείσει η αγορά, θα δούμε πως και τι.»

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φιλία του με τον Τόνι Βιλένα από τα χρόνια που αγωνίζονταν αμφότεροι στη Φέγενορντ: «Έχω ωραίες και ζεστές αναμνήσεις από τον Βιλένα. Έχουμε κρατήσει επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ωραίο να αναπολώ τα παλιά.»

Όσον αφορά, τη χρησιμοποίησή του στη θέση του δεξιού εξτρέμ απάντησε: «Μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι και να παίρνω τη μπάλα. Είμαι ένας συνδυαστικός ποδοσφαιριστής και έχω δείξει τις ικανότητές μου. Από κει και πέρα, είναι στο χέρι του προπονητή πού θέλει να με χρησιμοποιήσει»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version