«Ξαναπαγώνει» το Άμστερνταμ με επιστροφή Φωτάρα στο 7.00!

Οι αποδόσεις για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ από τη Novibet.

Οι αποδόσεις για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ από τη Novibet.

Ο Panathinaikos είναι έτοιμος για μία ακόμα υπέρβαση! Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία (21:15) και ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει στα πλέι-οφ του Europa League!

Με οδηγό το αξέχαστο 1-0 του 1996 και την καλή εμφάνιση του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στον Άγιαξ (21:15).

Οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν αφομοιώσει τα «θέλω» του Ντιέγκο Αλόνσο και έδειξαν πριν λίγες μέρες πως μπορούν να κυριαρχήσουν απέναντι στους Ολλανδούς. Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός, είχε υπομονή και τώρα θα είναι ακόμα πιο επιθετικός, αφού όλα δείχνουν πως οι Ιωαννίδης και Τετέ θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα. Με τα βαριά του «χαρτιά» μέσα, με δίψα και, φυσικά, με το σωστό πλάνο, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο ματς στην Ολλανδία και να πάρουν την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League, κάτι που συνοδεύεται με απόδοση 5.50.

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται μεγάλη υπομονή και έξυπνη διαχείριση: Παρά το γεγονός πως δεν έχει το προβάδισμα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει στην άμυνά του και να «χτυπήσει» με τον σωστό τρόπο, όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες της αναμέτρησης. Με λίγα λόγια, δεν είναι απίθανο να δούμε μία επανάληψη του περσινού… έπους με τη Μαρσέιγ και το ενδεχόμενο να κριθεί ο αγώνας στα πέναλτι προσφέρεται σε απόδοση 9.00.

Όσο για το ποιος μπορεί να κάνει τη διαφορά; Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζει τουλάχιστον ένα επίπεδο την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο ηγέτης του «τριφυλλιού» θα παίξει από την αρχή και είναι ικανός να αναστατώσει μία άμυνα που δεν διαθέτει κάποιον έμπειρο ή σκληρό στόπερ. Σε απόδοση 7.00 το να σκοράρει πρώτος στο ματς ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών)

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr