Ζαγοράκης: «Αν ήμουν ο Αλαφούζος, θα πούλαγα τον Ιωαννίδη» (vid)

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε το δικό του σχόλιο για την εξέλιξη του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό και απάντησε αν θα έλεγε «ναι» στα εκατομμύρια των ευρωπαϊκών ομάδων.

Ζαγοράκης: «Αν ήμουν ο Αλαφούζος, θα πούλαγα τον Ιωαννίδη» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ένα παιδί που ξεκίνησε με όχι τόσο μεγάλες αρετές στον Λεβαδειακό.

Δείχνει την αξία του και μόνος του κατέκτησε κάποια πράγματα. Πλέον είναι μεταγραφικός στόχος πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. 

Ο Ιωαννίδης κάνει δουλειά. Και με την Εθνική και με τον Παναθηναϊκό. Σαν παράγοντας εξαρτάται πού έχει φτάσει το νούμερο. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια.

Με 27 εκατομμύρια ευρώ θα έδινα τον Ιωαννίδη, είναι καλό για το πρεστίζ της ομάδας. Μπορεί να βρει αντικαταστάτη η ομάδα, είναι μεγάλο ποσό, αν είναι αλήθεια. Δεν έχει ξανασυμβεί. Θα φύγει στο «πικ» της καριέρας του. 

Εγώ δεν ήμουν πρόεδρος σε έναν ΠΑΟΚ με την ίδια οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού. Όλα έγιναν με τη βοήθεια του κόσμου.

Δεν ξέρουμε πώς και ποια διάθεση έχει ο ιδιοκτήτης (σ.σ Αλαφούζος). Σίγουρα μετράει και η γνώμη του Ιωαννίδη, αλλά νομίζω δεν θα είναι αρνητικός. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι… Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος, είναι άλλο επίπεδο.

Οι ευκαιρίες στη ζωή δίνονται λίγες φορές, δε δίνονται συνέχεια. Πολλά μπορούν να συμβούν, ένας τραυματισμός μπορεί να αλλάξει όλη την ποδοσφαιρική ζωή. Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρουν.

Τώρα υπάρχει ένα παιχνίδι την Πέμπτη και χρειάζεται και τον Ιωαννίδη και όλους τους ποδοσφαιριστές (σ.σ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ). Νομίζω πως στον Παναθηναϊκό θα έχουν κάνει μια προεργασία για τον αντικαταστάτη του Ιωαννίδη, αν δεν έχουν διαγράψει το σενάριο πώλησής του.

Θα ταίριαζε και στον ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης, ένας καλός ποδοσφαιριστής ταιριάζει παντού. Και δεκαρίζει, είναι πολυσύνθετος παίκτης, εμένα μου αρέσουν τέτοιο ποδοσφαιριστές. Μπορούν να σου προσφέρουν πολλά πράγματα.

Ο Ιωαννίδης έχει πολλά στοιχεία που ταιριάζουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στα top 5 πρωταθλήματα. Κάθε πρωτάθλημα έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Εκεί είναι να σου κολλήσει και να σου κάτσει καλά.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr