Αγιαξ - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/08)

Την μεγάλη ανατροπή για την πρόκριση θα ψάξει ο Παναθηναϊκός στο Άμστερνταμ.

Αγιαξ - Παναθηναϊκος Live Streaming

Αγιαξ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία (21:15) και κυνηγά μία μεγάλη υπέρβαση για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League.

Μία μεγάλη υπέρβαση κυνηγά το Παναθηναϊκός στην Ολλανδία. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο διασταυρώνει τα ξίφη της με τον Άγιαξ (21:15) και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, που διαμορφώθηκε στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» έδειξε στην αναμέτρηση της Αθήνας πως μπορεί να κυνηγήσει στα ίσια την πρόκριση, αφού παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι και ακυρωθέν γκολ, ενώ ο Άγιαξ ήταν σαφώς πιο… κυνικός, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες με γκολ του Μπέργκχαους.

Ώρα αντίδρασης

Τώρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει απάντηση στην έδρα του Άγιαξ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός από τον τραυματία Μπάλντοκ. Οι Ιωαννίδης και Τετέ αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα, με την ελπίδα να προσφέρουν πολλά περισσότερα από τους Γερεμέγιεφ και Μαντσίνι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αλλαγή στο κέντρο. Ειδικότερα, ο Αλόνσο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μαξίμοβιτς, κάτι που αυτόματα θα μεταφέρει στην άμυνα τον Αράο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα το build up παιχνίδι σε σχέση με τον Γέντβαϊ, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θεωρούνται «κλειδωμένες» από τους Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Μπακασέτα και Τζούρισιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Φραντσέσκο Φαριόλι είχε την ευκαιρία να προφυλάξει αρκετούς από τους βασικούς του στο 1-0 επί της Χέρενφεν και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Κάρλος Φορμπς αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Όμως το μέλλον του στον Άγιαξ είναι αβέβαιο, καθώς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουλβς. Από εκεί και πέρα, τα… κουκιά είναι μετρημένα για τους Ολλανδούς. Αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Πάσβεερ, Χάτο, Μπάας, Σούταλο, Ρεντς, Τέιλορ, Χέντερσον, Φιτζ – Τζιμ, Μπέργκχαους και Άκπομ, μαζί φυσικά με τον εκρηκτικό εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει την Γιαγκελόνια στα πλέι-οφ του Europa League.

Αγιαξ – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Εναλλακτική λύση για τη Λάτσιο ο Ιωαννίδης»

Η Λάτσιο είναι κοντά στην απόκτηση του Μπουλαγιέ Ντία. Ωστόσο, έχει ως εναλλακτική λύση τον Φώτη Ιωαννίδη.

Στα υπόψη της Λάτσιο παραμένει η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero». Η ομάδα της Ρώμης κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού. Πρώτος στόχος είναι ο Μπουλαγιέ Ντία της Σαλερνιτάνα, αλλά πάντα υπάρχει ως εναλλακτική λύση ο 24χρονος Έλληνας φορ.

Η Λάτσιο φέρεται να τα έχει βρει με τη Σαλερνιτάνα για τον Ντία, προκειμένου να αποκτηθεί δανεικός με υποχρεωτική οψιόν 11 εκατ. ευρώ, αλλά απομένει να τα βρει και με τον παίκτη. Τις επόμενες 24 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Θα γίνουν συζητήσεις τις επόμενες 24 ώρες. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τις ανατροπές και τις άλλες υποθέσεις που εξετάζει η ομάδα, όπως αυτή του Φώτη Ιωαννίδη. Ο αγαπημένος παίκτης του Φαμπιάνι παραμένει υπό παρακολούθηση, αλλά με πολύ μεγαλύτερο ποσό που απαιτείται (20 εκατ. ευρώ)», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Αγιαξ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Με Γιαγκελόνια ο Παναθηναϊκός, αν κάνει ανατροπή με Άγιαξ!

Η Μπόντο Γκλιμτ «συνέτριψε» με 4-1 την Γιαγκελόνια και την έστειλε οριστικά στον δρόμο του Παναθηναϊκού ή του Άγιαξ, στα Play-Offs του Europa League.

Η Μπόντο είχε κάνει το πρώτο βήμα με το 0-1 στην Πολωνία. Όμως το γρήγορο αυτογκόλ του Μπεργκ (4′) έμοιαζε να δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στη ρεβάνς, που θα καθόριζε και τον αντίπαλο Παναθηναϊκού ή Άγιαξ στα Play-Offs του Europa League.

Οι Νορβηγοί ωστόσο έδειξαν την κλάση τους, δεν επηρεάστηκαν από την αρνητική τροπή που πήρε με το… καλημέρα το ματς. Έτσι, έφτασαν σε μια εμφατική ανατροπή, με τους Μάατα, Φετ και Χογκ να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.

Έτσι, η Μπόντο εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα Play-Offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Γιαγκελόνια υποβιβάστηκε στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Εκεί θα αντιμετωπίσει όποιον προκριθεί από το ζευγάρι του «Τριφυλλιού» με τον Άγιαξ.

Από την άλλη, όποιος αποκλειστεί, θα βρει στα Play-Offs του Conference League την Λανς. Έχοντας μια τελευταία ευκαιρία να μπει σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Έχασε το Νο1 «όπλο» της η Λανς

Χωρίς τον βασικό της επιθετικό θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η Λανς, αν οι «πράσινοι» αποκλειστούν από τον Άγιαξ.

Ο Έλι Γουαχί ήταν πέρσι ο πρωταγωνιστής της Λανς και μέτρησε 12 γκολ σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα που περιμένει Παναθηναϊκό ή Άγιαξ στα Play-Offs του Conference League.

Ήταν ήδη γνωστό πως η Λανς είχε φτάσει σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για την πώληση του ταλαντούχου φορ έναντι 25+5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα του «RMC Sport» ο παίκτης έβαλε και τυπικά την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Έτσι, η Λανς αποδυναμώνεται στην γραμμή κρούσης. Όμως έχει φροντίσει έγκαιρα να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, μιας και απέκτησε τον Ενζολά από την Φιορεντίνα, προκειμένου να μπει στα… παπούτσια του Γουαχί.

Εκνευρισμένος με την διαρροή της ενδεκάδας του Άγιαξ ο Φαριόλι!

Ο Άγιαξ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Eredivisie. Όμως ο Φραντσέσκο Φαριόλι είχε λόγους να είναι εκνευρισμένος μετά το ματς με την Χέρενφεϊν.

Ο «Αίαντας» κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Χέρενφεϊν, δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Μάλιστα, έγινε και εκτεταμένο ροτέισον ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.

Ωστόσο, οι αλλαγές που έκανε ο Φαριόλι στο αρχικό του σχήμα είχαν διαρρεύσει στα ΜΜΕ. Αυτό είναι κάτι που δεν του άρεσε καθόλου. Με τον τεχνικό του Άγιαξ να εκφράζει μετά το φινάλε του ματς τον εκνευρισμό του.

«Αυτό είναι μέρος του ταξιδιού στο οποίο βρισκόμαστε. Δεν είναι η πρώτη φορά που απόρρητες πληροφορίες φτάνουν στα ΜΜΕ. Συνέβη κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεών μου και ξανά τώρα. Πρέπει να διερευνήσουμε προσεκτικά πώς αυτό είναι δυνατό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αγιαξ – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr