Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο του Αλόνσο για το... μπαμ στο Άμστερνταμ

Το Τριφύλλι πηγαίνει στην Ολλανδία για να τα δώσει όλα κόντρα στον Άγιαξ για την κρίσιμη ρεβάνς και το πολυπόθητο εισιτήριο στην επόμενη φάση του UEFA Europa League.

Παναθηναϊκός: Το ρίσκο που θα πάρει ο Αλόνσο μέσα στο «κάστρο» του Άγιαξ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να κάνει… ρελάνς στο Άμστερνταμ και η αρμάδα του να «αρπάξει» την μεγάλη πρόκριση μέσα στην ιστορική «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Γι’ αυτό το λόγο θα προχωρήσει σε μερικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, με απώτερο σκοπό να δώσει την απαραίτητη ένεση ποιότητας στην ενδεκάδα η οποία θα παλέψει για το «διπλό» – ανάσα στο δρόμο της πρόκρισης.

Φαβορί ια να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και είναι ένας παίκτης – βαρόμετρο που μπορεί να κρίνει τον επαναληπτικό.

Από εκεί και πέρα, στο μυαλό του 49χρονου τεχνικού είναι και οι Τετέ και Νεμάνια Μαξίμοβιτς, τους οποίους σκέφτεται σοβαρά να τους ξεκινήσει ως βασικούς αφού διαθέτουν την εμπειρία από τέτοιες μονομαχίες.

Μένει να δούμε, το βράδυ της Πέμπτης (15/08, 21:15) τι θα επιλέξει, εν τέλει, ο προπονητής του Παναθηναϊκού για να παλέψει για την πρόκριση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr