Λουτσέσκου: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για το τρίτο γκολ της Μάλμε» (vid)

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε σε ερωτήσεις στη Σ.Τ της αναμέτρησης με τη Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας.

Λουτσέσκου: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για το τρίτο γκολ της Μάλμε» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Όταν δέχεσαι γκολ από πλάγιο στα τελευταία δευτερόλεπτα, είναι λογικό να μιλάμε για την αυτοπεποίθηση.

Στη γενικότερη εικόνα των δύο αγώνων, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο. Σε μερικές περιπτώσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και ένα τέταρτο γκολ. Πληρώσαμε την αφέλειά μας. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Μάλμε είχε έναν πρωταρχικό ρόλο. Εμείς κάναμε αυτό το πράγμα στο β’ ημίχρονο.

Παρότι προηγηθήκαμε με 3-2, τα πράγματα κάπου χάλασαν για εμάς. Δεν είμαστε στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας. Ίσως, έπρεπε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις και εγώ, διαφορετικά.

Το τρίτο γκολ με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο εκείνης της φάσης κάναμε τα πράγματα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. 

Δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί ο σχεδιασμός μας λόγω του αποκλεισμού από τα πλέι οφ του Champions League. Είμαστε ήδη στην Ευρώπη, μας λείπει ένας προκριματικός αγώνας για να μπούμε στο Europa League. Θέλουμε να έχουμε το μυαλό των ποδοσφαιριστών στους στόχους. Ξεκινάει μια μεγάλη σεζόν.

Πιστεύω πως είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας και την χάσαμε.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr