«Σε αυτή την ομάδα πωλείται ο Σπόραρ - Πόσα θα πάρει ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportday, το κεφάλαιο Σπόραρ κλείνει για το Τριφύλλι αφού ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Αθηναϊκό κλαμπ.

Πώληση Σπόραρ: Αυτά τα χρήματα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Μετά την κρίσιμη ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ αναμένεται το αντίο του Σλοβένου φορ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή, βρίσκεται μια ανάσα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο ίδιος έχει προτάσεις και από άλλα κλαμπ, αλλά λόγω του πλούσιου παρελθόντος του με τους Σλοβάκους, επιλέγει να συνεχίσει, εκτός απροόπτου, την καριέρα του εκεί.

Στο κόλπο είχε μπει δυναμικά και η μεξικανική Χουάρες, αλλά η ιδέα της μετακόμισης στη Λατινική Αμερική δεν συγκινεί τον Αντράζ Σπόραρ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal θα αποφέρει στο Τριφύλλι γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με τις επόμενες ημέρες να είναι οι καθοριστικές για την κατάληξη της υπόθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr