Παναθηναϊκός: Τετ α τετ Αλόνσο-Ιωαννίδη - Η ανησυχία του πράσινου τεχνικού
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Livesport, ο προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε με τον Έλληνα φορ ελέω των μεταγραφικών φημών που έχουν οργιάσει τις τελευταίες ημέρες.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε μία συνομιλία με τον Φώτη Ιωαννίδη, για να του τονίσει ότι θα πρέπει να μείνει προσηλωμένος στην κρίσιμη ρεβάνς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άγιαξ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες, με τον 24χρονο επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ ρίχνοντας πακτωλό εκατομμυρίων στα πόδια του.
Παρόλα αυτά, ο Ουρουγουανός τεχνικός του ξεκαθάρισε ότι επειδή θα ξεκινήσει, εκτός απροόπτου, στο βασικό σχήμα της ομάδας στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στο στόχο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η αδελφή του Χουάντσο έχει κάνει τατουάζ ένα τριφύλλι
- Στον ΣΚΑΪ ο Παναθηναϊκός για δύο μήνες - Πότε ξεκινά στη νέα πλατφόρμα
- «Ο Χεζόνια παίρνει μόνος του τηλέφωνα και έχει πάρει τηλέφωνο και τις δυο ελληνικές ομάδες»
- Καρπετόπουλος: «Αυτό μπορεί να είναι το μόνο πρόβλημα του Παναθηναϊκού με Πάκσι»
- «Κολλημένος» με Γένσεν ο Παναθηναϊκός!