Ιωαννίδης: Αποφασισμένη να πιέσει η Σαουθάμπτον με ιστορικό ποσό
Το αστέρι του Τριφυλλιού έχει συγκεντρώσει… καθολικό ενδιαφέρον από την Premier League, αφού σύσσωμες οι Λέστερ, Ίπσουιτς και πλέον η Σαουθάμπτον μπήκαν στη διαδικασία συζητήσεων με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.
Μετά το «όχι» του Παναθηναϊκού στη Λέστερ και τα 27 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη, μια νέα πρόταση είναι κοντά στο να σκάσει στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ.
Ο λόγος για την Σαουθάμπτον, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα φορ και επιδιώκει να καταθέσει προσφορά 30 εκατομμυρίων ευρώ για να αποσπάσει το «ναι» του Αθηναϊκού κλαμπ.
Η συγκεκριμένη κίνηση, αν πραγματοποιηθεί, θα είναι η πιο ακριβή στην ιστορία των «Αγίων» ξεπερνώντας τα 26 εκατομμύρια του Λιβραμέντο, ενώ το μέγεθος της πρότασης δείχνει το πόσο εκτιμούν ποδοσφαιρικά τον 24χρονο επιθετικό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη