Διέψευσε ο μάνατζερ του Ακτούρκογλου: «Δεν θα γίνει η μεταγραφή»
Ο Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα επανέλαβε πως ο Κερέμ Ακτούρκογλου δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή στη Μόσχα και διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τη Σπαρτάκ Μόσχας να συνεχίζει να διαπραγματεύεται με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχει συνέχεια στο καλοκαιρινό σίριαλ στην Τουρκία ανάμεσα στη Σπαρτάκ Μόσχας και τον Κερέμ Ακτούρκογλου.
Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής έχει απορρίψει εδώ και μέρες, την προοπτική να συνεχίσει στην καριέρα του στη Ρωσία.
Τα σενάρια όμως, συνεχίστηκαν να αναπαράγονται περί νέου κύκλου διαπραγματεύσεων της ρωσικής ομάδας με τον ποδοσφαιριστή και έτσι, ο ατζέντης Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα αναγκάστηκε να πάρει εκ νέου θέση πάνω στο θέμα.
«Δεν είναι αλήθεια πως ξεκίνησαν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους. Η μεταγραφή του Κερέμ στη Σπαρτάκ Μόσχας δεν θα γίνει», υπογράμμισε εκείνος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μεταμεσονύκτιος Γιαννακόπουλος: «Απόψε δεν τον ανακοινώνω...» (vid)
- Η μεταγραφή που δεν έγινε και... βοήθησε τον Παναθηναϊκό
- Ποιο είναι και πόσο κοστίζει το μπουφάν που φορούσε ο Ναν στο ΟΑΚΑ!
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τόσο κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ
- Παναθηναϊκός: Πολωνοί για Νίκα, στο προσκήνιο και ελληνική ομάδα