Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο «κλείνει» το ροτέισον - Αυτοί... κόβονται;
Ο Ουρουγουανός έχει δώσει, καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και στη συνέχεια, ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του ρόστερ αλλά πλέον θα «κλείσει» η ψαλίδα.
Όπως αναφέρεται, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα μικρύνει το ροτέισον με απώτερο σκοπό το γκρουπ παικτών που θα επιλέξει να είναι αυτό με το οποίο, κατά βάση, θα πορευτεί τη φετινή χρονιά.
Σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται, υψηλά στην ιεραρχία, οι Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Τόνι Βιλένα αφού δεν φαίνεται να έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του 49χρονου τεχνικού του Παναθηναϊκού.
Παρόλα αυτά, έχουν διορία μέχρι τις 31 Αυγούστου για να αποφασίσουν αν θα ζητήσουν μεταγραφή ή αν θα παραμείνουν στο Αθηναϊκό κλαμπ για να παλέψουν και να ξανακερδίσουν την εκτίμηση του προπονητή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 77-81
- Έξαλλος Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 77-81
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τέσσερις που εξετάζει ο Μπενίτεθ για το κέντρο
- «Ας βάλουμε ένα ερωτηματικό...» - Το σχόλιο Παπαθεοδώρου για Σλούκα
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά το διπλό του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ