Παναθηναϊκός: Μεγάλο το δίλημμα με Ιωαννίδη - Τι θα κάνει ο Αλόνσο;

Ο προπονητής των «Πρασίνων» καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον Έλληνα επιθετικό όσον αφορά τον κρίσιμο επαναληπτικό στην Ολλανδία.

Παναθηναϊκός: Μεγάλο το δίλημμα με Ιωαννίδη - Τι θα κάνει ο Αλόνσο;

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για την κρίσιμη ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ (15/08, 21:15) και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa League.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αγωνίστηκε ερχόμενος από τον πάγκο στο πρώτο σκέλος στο ΟΑΚΑ, κάνοντας την πρώτη του συμμετοχή με τα «Πράσινα» μετά από αρκετό καιρό ελέω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί, ακόμα, να ανταπεξέλθει σε μάχη σώμα με σώμα, 90 λεπτών, όπου κρίνεται μια τεράστια πρόκριση.

Αυτό είναι και το δίλημμα για τον Ντιέγκο Αλόνσο, αφού πρέπει να αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει ως βασικό ή θα τον περάσει στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Και αυτό γιατί αν τον ρίξει από… νωρίς στη μάχη, ενδέχεται να μην τον έχει στη διάθεσή του στα τελευταία, καθοριστικά, λεπτά του αγώνα.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού μην ξεχνάμε ότι η ρεβάνς, μπορεί να έχει και παράταση όπου η μπάλα θα… «καίει» με παίκτες σαν τον «Φωτάρα» να είναι απαραίτητοι σε τέτοιες στιγμές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr