Παναθηναϊκός: Ανατροπή στην μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ
Ανατροπή στην υπόθεση του αριστερού εξτρέμ στο Τριφύλλι, αφού ενώ όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι την ρεβάνς με τον Άγιαξ, τα δεδομένα άλλαξαν.
Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ για να ισχυροποιήσει τις «πτέρυγές» του.
Η αρχή έγινε με τον Τετέ και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο παρτενέρ του στα άκρα της «πράσινης» ενδεκάδας.
Ενώ όλα έδειχναν ότι οι «Πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την μεταγραφή του δεύτερου εξτρέμ μέχρι τις 15 Αυγούστου και τον κρίσιμο επαναληπτικό με τον Άγιαξ, τελικά έχουμε ανατροπή.
Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στην Ολλανδία θα έχουμε εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, ενώ αναμένονται και νεότερα σε άλλα ανοιχτά «μέτωπα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες στο Instagram (pic)
- «Καταθέτει βελτιωμένη πρόταση για Αντίνο ο Παναθηναϊκός»
- «Προτάθηκε ο Ματέους Περέιρα - Η στάση του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Αταμάν για μεταγραφές και Χέιζ-Ντέιβις
- Παπαπέτρου: «Υποβαθμίζεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού - Δεν είναι μεταγραφικό το πρόβλημα» (vid)