Παναθηναϊκός: Οι «Αλεπούδες» έφαγαν τα «Λιοντάρια» για Ιωαννίδη!

Μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στα αυτιά των ανθρώπων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας η διάθεση της Λέστερ να σπρώξει 27+ εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: Οι «Αλεπούδες» έφαγαν τα «Λιοντάρια» για Ιωαννίδη!

Όπως υποστηρίζει η A Bola, η προσφορά που προτείνουν οι «Αλεπούδες» στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα φορ είναι έξω από τις δυνατότητες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πιο κοντά στις οικονομικές απαιτήσεις του Τριφυλλιού.

Οι Πορτογάλοι υπολόγιζαν πως με ένα τελειωτικό… χτύπημα στα 20+5 εκατ. ευρώ μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα μπορούσαν να πετύχουν το colpo grosso προκριμένου να φέρουν στη Λισαβόνα τον Ιωαννίδη.

Ο ερχομός της Λέστερ έρχεται για να βάλει «εκτός» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την υπόθεση. Στην πορτογαλική τηλεόραση ισχυρίζονταν πως τα «Λιοντάρια» θα χρειάζονταν να ανέβουν κάμποσα εκατομμύρια για τον «πράσινο» φορ, κάτι το οποίο δε συνέβη τις τελευταίες ώρες.

Σημειώνεται δε από το ίδιο μέσο, ότι ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει τρεις προτάσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα 18, στα 20 και στα 20+3 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr