Έτοιμος για... κόλπο γκρόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα που αγωνίζεται στο Βέλγιο, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει σε ποια εθνική ομάδα θα αγωνίζεται.

Έτοιμος για... κόλπο γκρόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ένας παίκτης, ο οποίος θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στο Βέλγιο και μάλιστα οι άνθρωποι της Γκενκ, όπου κι αγωνίζεται, τον πιστεύουν πάρα πολύ για το μέλλον.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια εθνική ομάδα θα αγωνίζεται (Ελλάδα ή Βέλγιο) κι αυτό ωθεί τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το επιτελείο του να αναπτύξουν την προσπάθειά τους, ώστε να τον πείσουν να δεχθεί τη χώρα μας.

Πιο αναλυτικά ο επικεφαλής της Εθνικής Ανδρών, Βασίλης Τοροσίδης, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών όλων των ηλικιών, Δημήτρης Παπαδόπουλος, θα μεταβούν αύριο το πρωί στο Βέλγιο, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον 17χρονο μεσοεπιθετικό στην αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr