Παναθηναϊκός: Έρχονται εξελίξεις με Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ είναι ένας παίκτης του οποίου το μέλλον είναι αβέβαιο στον Παναθηναϊκό και μέσα στηο επόμενο διάστημα έρχονται εξελίξεις.

Παναθηναϊκός: «Αυτοκόλλητοι» Σπόραρ-Βέρμπιτς (pic)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίζει κανονικά το σχεδιασμό του και να έχει θέσει ορισμένους στόχους, ώστε να προχωρήσει στην απόκτησή τους, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως και το δικό του ρόστερ δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Συγκεκριμένα η περίπτωση του Αντράζ Σπόραρ είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς οι πράσινοι δεν ξέρουν ακόμα αν θα έχουν ή όχι τον Σλοβένο φορ στο ρόστερ τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πάντως το Τριφύλλι έχει πάρει τα μέτρα του και βρίσκεται stand by προκειμένου να καλύψει αμέσως το κενό του σε περίπτωση που αποφασίσει ν’ αποχωρήσει από το σύλλογο, για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Γενικότερα ο Σπόραρ αυτή τη στιγμή έχει δύο προτάσεις στα χέρια του, όμως το όποιο θέμα έχει παγώσει και αναμένονται εξελίξεις μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ στις 15 Αυγούστου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr