«Έκοψε» Ακαϊντίν από την πρεμιέρα της Φενέρ ο Μουρίνιο (pic)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν συμπεριέλαβε στην τελική 18άδα της Φενερμπαχτσέ τον Σαμέτ Ακαϊντίν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Αντάνα Ντέμιρσπορ.

«Έκοψε» Ακαϊντίν από την πρεμιέρα της Φενέρ ο Μουρίνιο (pic)

Μετά από μερικές καλές εμφανίσεις στο Euro 2024 ο Ακαϊντίν παραμένει μέχρι στιγμής στη Φενερμπαχτσέ, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρεθεί μέσα στις τελικές επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «Special One» προτίμησε το δίδυμο των Οστερβόλντε και Τζικού στο κέντρο της άμυνας για την εντός έδρας «μάχη» κόντρα στην Αντάνα Ντέμιρσπορ.

Όπως έγινε γνωστό, «έκοψε» όχι μόνο τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, αλλά και τους Λουάν Πέρες, Μιγκέλ Κρέσπο, Μίχα Ζάιτς, Ράιαν Κεντ, Εμρέ Μορ και Φρεντ.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής η Γαλατασαράι νίκησε με περιπετειώδη τρόπο τη Χατάισπορ με 2-1 σκορ σε ένα ματς που αγωνίστηκε για περίπου 20′ και ο Κερέμ Ακτούρκογλου.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr