Αγωνίστηκε στον τελικό του Community Shield ο Φακούντο Πελίστρι (vid)

Ο Φακούντο Πελίστρι πέρασε ως αλλαγή στον τελικό του Community Shield με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σίτι.

Αγωνίστηκε στον τελικό του Community Shield ο Φακούντο Πελίστρι (vid)

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ που έχει παίξει έντονα για Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, πήρε μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Από κει που φαινόταν… φευγάτος με το Τριφύλλι να εμφανίζεται στις υποψήφιες ομάδες για να τον αποκτήσει, όχι μόνο επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά συμμετείχε και σε επίσημο αγώνα το φετινό καλοκαίρι για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Στο 59ο λεπτό ο Πελίστρι πέρασε στη θέση του Μαγκουάιρ. Ο Γκαμάτσο άνοιξε το σκορ στο 82′ από ασίστ του Φερνάντες, αλλά οι Πολίτες ισοφάρισαν στο 89′ με τον Σίλβα για να στείλουν τη μάχη στη διαδικασία των πέναλτι.

Αν και χτύπησαν πέναλτι οκτώ ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ, ο Πελίστρι δεν ήταν ανάμεσα σε εκείνους. Ο Έβανς έχασε το κρίσιμο πέναλτι και η ομάδα του Γκουαρντιόλα κατέκτησε τον τίτλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr