Στέλνουν τον Χατζηδιάκο στην Ελλάδα - Η σύνδεση με Παναθηναϊκό

Στο εξωτερικό τονίζουν ότι ο Παντελής Χατζηδιάκος αναμένεται να αποχωρήσει από την Κάλιαρι, η οποία περιμένει πρόταση από Ελλάδα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δυνατά για Χατζηδιάκο!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Unione Sarda» της Σαρδηνίας υποστηρίζει ότι ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός αποχωρεί, καθώς σύντομα θα έχει προσφορά για τον παίκτη.

Πρόσφατα το όνομα της ελληνικής ομάδας που συνδέθηκε με τον Χατζηδιάκο ήταν ο Παναθηναϊκός και μένει να φανεί αν το Τριφύλλι κάνει κίνηση για τον παίκτη.

Ο 27χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στην Ολλανδία, για λογαριασμό της Άλκμααρ. Σε αυτή άνηκε μέχρι το 2023, μετρώντας συνολικά 213 συμμετοχές, με 6 γκολ και 9 ασίστ, με την πρώτη ομάδα και έχοντας τα πρώτα χρόνια παρουσία στην Κ19 και την Κ21.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 η Κάλιαρι τον αγόρασε για 2 εκατ. ευρώ και τον «έδεσε» με συμβόλαιο έως το 2027, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται συνολικά 15 φορές.

Παράλληλα, είναι και 34 φορές διεθνής με την Ελλάδα, έχοντας περάσει νωρίτερα από την Κ17 και την Κ21, αλλά και τα μικρά κλιμάκια της Ολλανδίας (Κ16, Κ17 πριν αποφασίσει να επιλέξει την χώρα μας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr