Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Τριάδα ανατροπής στο Άμστερνταμ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ προκειμένου οι πράσινοι να κάνουν την ανατροπή.

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Η αντίδραση στο ΟΑΚΑ για Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με 1-0 και πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή στο Άμστερνταμ προκειμένου να προκριθεί στα playoffs του UEFA Europa League.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς και ήδη ψάχνει τους τρόπους που μπορεί να αιφνιδιάσει τον Άγιαξ και να τον μπερδέψει, βάζοντάς τον σε σκέψεις.

Αυτό σημαίνει πως ο Ουρουγουανός τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τους Φώτη Ιωαννίδη και Τετέ. Δύο παίκτες που στον πρώτο αγώνα δεν είχαν αγωνιστεί ως βασική, αλλά πέρασαν ως αλλαγή στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αρχικά ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είχε αγωνιστεί βασικός διότι μετά τον τραυματισμό που είχε δεν ήταν 100% έτοιμος, ενώ ο Τετέ είναι λίγες μέρες στο σύλλογο και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στα νέα δεδομένα στον απόλυτο βαθμό.

Ωστόσο μέχρι τη ρεβάνς οι δύο παίκτες θα έχουν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους και θα είναι δεδομένα ποιο έτοιμοι προκειμένου να δώσουν πράγματα κι ως βασικοί, καθώς βοήθησαν με την είσοδό τους στο πρώτο ματς.

Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλόνσο σκέφτεται και τη χρησιμοποίηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Γενικότερα ο Σέρβος μέσος δεν έχει αγωνιστεί ξανά ως βασικός σε επίσημο ματς και δεν είναι απίθανο να γίνει στη ρεβάνς, καθώς διαθέτει πλούσια εμπειρία και ποιότητα που σε τέτοια ματς είναι πολύ χρήσιμα στοιχεία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr