Εκτός ενδεκάδας ο Ακτούρκογλου, πανό από τους οπαδούς της Γαλατασαράι (pics)
Τη στήριξή τους προς τον Κερέμ Ακτούρκογλου εξέφρασαν οι οπαδοί της Γαλατασαράι σε ένα πρωτοφανές σκηνικό στην Τουρκία.
Η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Χατάισπορ στην πρεμιέρα του τούρκικου πρωταθλήματος και στο επίκεντρο της προσοχής όλων βρέθηκε ο Κερέμ Ακτούρκογλου.
Μετά το οριστικό ναυάγιο με τη Σπαρτάκ Μόσχας ο Τούρκος ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 18άδα της «Τσιμ Μπομ» για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στη Super Lig.
Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Ακτούρκογλου γνώρισε τη συμπαράσταση από την κερκίδα, ενώ οι οπαδοί κρέμασαν και πανό για χάρη του, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται προς τον κόσμο υψώνοντας τα χέρια του.
Να σημειωθεί πως ο Ακτούρκογλου δεν βρέθηκε στις αρχικές επιλογές του Μπορούκ για την επικείμενη αναμέτρηση.
Galatasaray taraftarları, Kerem Aktürkoğlu’na destek verdi. pic.twitter.com/nFhy6Frt9t
— KAFA Sports (@sportskafa) August 9, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Λεσόρ, Οτούρου και ένας συνοδευτικός - Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα με τα λεφτά»
- Chat GPT: Η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Η «χρυσή γενιά» του Παναθηναϊκού: Οι 4 παίκτες «χρυσάφι» για την επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που θέλει ο Μπενίτεθ για την επίθεση
- «Τελειώστε» τον Ολυμπιακό: Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός ως τρίτος