Εκτός ενδεκάδας ο Ακτούρκογλου, πανό από τους οπαδούς της Γαλατασαράι (pics)
Τη στήριξή τους προς τον Κερέμ Ακτούρκογλου εξέφρασαν οι οπαδοί της Γαλατασαράι σε ένα πρωτοφανές σκηνικό στην Τουρκία.
Η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Χατάισπορ στην πρεμιέρα του τούρκικου πρωταθλήματος και στο επίκεντρο της προσοχής όλων βρέθηκε ο Κερέμ Ακτούρκογλου.
Μετά το οριστικό ναυάγιο με τη Σπαρτάκ Μόσχας ο Τούρκος ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 18άδα της «Τσιμ Μπομ» για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στη Super Lig.
Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Ακτούρκογλου γνώρισε τη συμπαράσταση από την κερκίδα, ενώ οι οπαδοί κρέμασαν και πανό για χάρη του, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται προς τον κόσμο υψώνοντας τα χέρια του.
Να σημειωθεί πως ο Ακτούρκογλου δεν βρέθηκε στις αρχικές επιλογές του Μπορούκ για την επικείμενη αναμέτρηση.
Galatasaray taraftarları, Kerem Aktürkoğlu’na destek verdi. pic.twitter.com/nFhy6Frt9t
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google— KAFA Sports (@sportskafa) August 9, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»