Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για Παναθηναϊκό – Απευθείας πρόταση από ομάδα! (vid)

Η Βέρντερ Βρέμης πρότεινε τον Ναμπί Κεϊτά στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή.

Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για Παναθηναϊκό - Απευθείας πρόταση από ομάδα! (vid)

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βρέθηκε στον «πάγο» τους τελευταίους 4 μήνες κατόπιν απόφασης του γερμανικού συλλόγου και πλέον μπήκε το πωλητήριο σε εκείνον καθώς δεν υπολογίζεται ούτε για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, μία από τις ομάδες που προσέγγισε η Βέρντερ Βρέμης για τον άλλοτε έμπιστο χαφ του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ ήταν ο Παναθηναϊκός.

Το Τριφύλλι εκτός απροόπτου, θα βγει στην αγορά για την προσθήκη ενός ακόμη χαφ την περίοδο του καλοκαιριού, προκειμένου ο Ντιέγκο Αλόνσο να αποκτήσει μια επιπλέον λύση στο «8», εκεί όπου αγωνίζεται σταθερά μόνο ο Τσέριν και υπάρχει ως εναλλακτική επιλογή ο Βιλένα.

Ο Κεϊτά βοήθησε τους «Ρεντς» στην κατάκτηση ενός Πρωταθλήματος και ενός Champions League, αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα με market value στα 65 εκατ. ευρώ από τη Λειψία και στη συνέχεια οι μετοχές του άρχισαν να «πέφτουν».

Η Μπουντεσλίγκα αποτέλεσε μια κακή επιλογή για τον Κεϊτά και πλέον, κοστολογείται μόλις στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το γερμανικό Transfermarkt.

Η Βέρντερ επέβαλλε την περσινή σεζόν τσουχτερό πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή, διότι εκείνος αρνήθηκε να μπει στο πούλμαν για έναν αγώνα με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν λόγω της μη χρησιμοποίησής του στην αρχική 11άδα από τον προπονητή του.

Από το 2014 ο Κεϊτά έχει καταγράψει 56 εμφανίσεις με τη Νέα Γουινέα και έχει σκοράρει 11 φορές.

Exit mobile version