Παναθηναϊκός: Δεν αποκλείεις έτσι τον Άγιαξ...

Δύσκολο να αποκλείσεις τον Αγιαξ έχοντας χάσει το ματς στην έδρα σου. Αν πας στο Κόνφερενς πέφτεις πάνω στη Λανς, κλαμπ γαλλικού πρωταθλήματος που τρέχει και πιέζει, άρα δύσκολα κι εκεί τα πράγματα.

Παναθηναϊκός: Πότε είναι η ρεβάνς με τον Αγιαξ

Για σύλλογο που έχει γίνει συνώνυμο της αποτυχίας όλοι καταλαβαίνουμε πόσα πράγματα ναρκοθετούνται από το ξεκίνημα αν μείνεις από τον Αύγουστο στον…καναπέ.

Η συμφωνία με το Ντιέγκο Αλόνσο ήρθε μετά το σήριαλ Σάρι. Η δυσαρέσκεια ήταν στα ύψη, άρα υπήρχαν συγκεκριμένα πράγματα που έπρεπε να κάνεις για να θωρακίσεις τον προπονητή σου.

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει η διοίκηση ήταν να του ζητήσει ποιους χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά του και πόσοι είναι αυτοί. Να του εξασφαλίσει ότι θα δουλέψει με δικούς του ανθρώπους και να κοιτάξει να του καλύψει κάθε μεταγραφική απαίτηση.

Έτσι κι αλλιώς οι απαιτήσεις του ανθρώπου δεν θα ήταν υπερβολικές όπως του Ιταλού που για να δεχόταν να έρθει στην Ελλάδα θα έπρεπε να πάρει ένα σκασμό λεφτά και μετά να κοιτάξεις προς το υψηλότερο ράφι μεταγραφικά.

Παρόλα αυτά πήγες να παίξεις εναντίον του Αγιαξ χωρίς αλλαγή του Μλαντένοβιτς, με τον βασικό σου φορ χωρίς ρυθμό, δίχως αντι-Μπερνάρ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr