Ζαγοράκης: «Η πρόβλεψή μου στο Παναθηναϊκός-Άγιαξ»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στους «betarades.gr» και έκανε τη δική του πρόβλεψη αναφορικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ.

Ζαγοράκης: «Η πρόβλεψή μου στο Παναθηναϊκός-Άγιαξ»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League με φόντο να πάρει την πρόκριση στα playoffs του θεσμού.

Από εκεί και πέρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης που βρέθηκε στους «betarades.gr» έκανε τη δική του πρόβλεψη σχετικά με το παιχνίδι, αλλά και γενικότερα με την κλήρωση του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παίζει με τον Άγιαξ, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο Άγιαξ. Είναι δύσκολη κλήρωση και δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλές πιθανότητες να προκριθεί. Έχει ενδιαφέρον γιατί είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Έχει κάνει μεταγραφές, προσπαθεί να βάλει κομμάτια μέσα. Έχει έναν καινούργιο προπονητή, ο οποίος από την αρχή έχει δείξει ότι θέλει ν’ αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betarades.gr (@betarades.gr)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr