Παίρνει αντι-Σπόραρ ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη

Ο Σλοβένος βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει από το Τριφύλλι μετά τους αγώνες με τον Άγιαξ και στο Τριφύλλι προετοιμάζονται για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Παίρνει αντι-Σπόραρ ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη

Ο Αντράζ Σπόραρ είναι «ζεστός» στο να επιστρέψει στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, που παλιότερα έκανε… πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της, ενώ τον καλύπτει τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και με τις περγαμηνές που έχει ξεκινήσει η σεζόν για τους Σλοβάκους.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει ο αντικαταστάτης του να είναι ένας γρήγορος επιθετικός που θα είναι ευέλικτος σε σχήμα 4-4-1-1 για να συνοδεύει την γραμμή πίσω από τον Ιωαννίδη, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα συνεισφέρει στην κορυφή αλλά και σε συνθήκες πίεσης.

Όπως είναι λογικό, ο Ουρουγουανός τεχνικός αναζητά έναν διαφορετικό επιθετικό από τον Σλοβένο, με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην επιθετική γραμμή των «Πρασίνων» αλλά είναι αναγκαία στη φιλοσοφία του συγκεκριμένου προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr