Φαριόλι ενόψει Παναθηναϊκού: «Οι παίκτες μου να είναι σούπερ αθλητές»

Οι δηλώσεις του Φραντσέσκο Φαριόλι στη Συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Φαριόλι ενόψει Παναθηναϊκού: «Οι παίκτες μου να είναι σούπερ αθλητές»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός του «Αίαντα»:

«Ο Ράσμουσεν είχε ένα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Αν κάποιος δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θέλω να τον χρησιμοποιήσω. Δεν θέλω να ρισκάρω. Θέλω τον παίκτη στην καλύτερη κατάστασή του. Κάνουμε ότι μπορούμε για να τον έχουμε διαθέσιμο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χέρενφεν.

Ο Μπέρχβαιν ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, έχει συμμετάσχει μόλις σε μια προπόνηση της ομάδας. Ήταν απαραίτητο να μείνει εκτός αποστολής.

Οι παίκτες μου δεν θα πρέπει να λογίζονται μονάχα ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να είναι… σούπερ αθλητές. Πρέπει να είσαι πάντοτε έτοιμος για τις μάχες στο γήπεδο. Αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο.

Ο Μπρόμπεϊ σίγουρα θα πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημά του στη σεζόν ήταν περίεργο. Από το μηδέν, πήγε στο εκατό. Έδειξε μεγάλη θέληση, γιατί ήθελε να βοηθήσει την ομάδα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr